BejelentésVox Mirabilis Kamarakórus
„Az emberi hang… a legszebb hangszer” (Kodály Zoltán)

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Vox Mirabilis Kamarakórus hangversenybérlet 2017-2018


Meglepetésekkel teli a Vox Mirabilis Kamarakórus Hangversenybérlete a 2018/19-es évadra!

Az idei, 8. évadban is ősbemutatókkal, különleges produkciókkal készülünk.

Neves művészek, együttesek közreműködésével valósul meg a koncertsorozat, legnagyobb örömünkre, Kertesi Ingrid Liszt-díjas operaénekes is elfogadta meghívásunkat!

Vendégünk lesz Drahos Rebeka fuvolaművész, valamint Magyarország egyetlen profi nőikara, a Szolnoki Bartók Béla Nőikar. Emellett versenygyőztes tehetségeket is láthatunk, hallhatunk majd: pl. Tabajdi Ádám orgonaművészt vagy Zemlényi Eszter énekművészt.

A 4 koncertből álló hangversenybérlet kapható a kórustagoknál, előzetesen megrendelhető emailen, amelyről visszaigazolást küldünk:

voxmirabilis@gmail.com

Biztosítsa helyét a koncerteken!

Az első koncert 2018. 09. 30-án, vasárnap 19:00-kor lesz a Jézus Szíve Templomban Székesfehérváron, ahol szintén megvásárolható a teljes évadra szóló bérlet.

Szeretettel várjuk családjával együtt, 12 éves korig a belépés díjtalan!

A bérletek ára egységesen 4.000Ft, melyet úgy alakítottunk ki, hogy mindenki számára megvásárolható, vagy akár ajándékozható is legyen! Természetesen lehetőség van egy-egy előadásra külön jegyet is vásárolni, 1.500Ft-ért.


Első előadás: 2018. szeptember 30.
Második előadás: 2018. december 09.
Harmadik előadás: 2019. március 2.
Negyedik előadás: 2019. április 27.

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!